Federatia Romana de Karate Traditional

KARATE-DO TRADITIONAL
Sub Inalt patronajul Altetei Sale Regale, Principele Radu al Romaniei
Toate drepturile rezervate,© Federatia Romana de Karate Traditional si proprietarii de drept ai marcilor folosite, 2014


16 - 19 Ianuarie 2014 - Stagiul de iarna al Federatiei Romane de Karate Traditional
Stagiu tehnic sustinut de Sensei Vladimir Iorga, presedinte al European Traditional Karate Federation pe intreaga durata a stagiului de iarna. Examen de obtinere a licentei de arbitraj si antrenor pe anul 2014, examen international de grad. Adunarea generala a F.R.K.T. Decernarea premiilor "Instructorul anului in F.R.K.T."
Invitatie la seminar tehnic ITKF, sustinut de Sensei Hiroshi Shirai, Sensei Vladimir Iorga si Sensei Eligio Contarelli, Mai 2014, Innsbruck
14-16 martie 2014 -  Oradea zona Ardeal a Campionatului National de Karate Traditional pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori.
>>Rezultate copii<<
>>Rezultate K,J,T,S,<<
21 - 23 martie 2014 - Piatra -Neamt - Zona Moldova a Campionatului National de Karate Traditional, pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori. >>imagini<< >>rezultate<<
27 martie 2014 - Galatiul s-a bucurat de vizita Presedintelui Federatiei Europene de Karate Traditional (ETKF), Sensei Vladimir Iorga, 9 DAN, Director tehnic al Federatiei Mondiale de Karate Traditional (ITKF).
Acesta, insotit de o delegatie de specialisti din cadrul Federatiei Mondiale de Karate Fudokan (WFF) a dorit sa verifice stadiul pregatirilor ce sunt in desfasurare la Galati in vederea organizarii Campionatului European de Karate Fudokan, competitie ce se va desfasura in perioada 29 mai - 01 iunie, bucurandu-se de participarea a aproximativ 1000 de sportivi si antrenori de pe intreg continentul European. De asemenea, dupa conferinta de presa organizata de catre Federatie Romana de Karate Traditional, la care a participat si reprezentantul co-organizatorului Primaria Municipiului Galati, Sensei Vladimir Iorga a dorit sa viziteze atat Sala Sporturilor, locatia in care urmeaza sa se desfasoare competitia, dar si sala de antrenament a C.S. Karate Club Galati. Raspunzand invitatiei colegului nostru, Cornel Musat si al lui Sensei Floricica Pricob, antrenoarea care a scos la rampa numerosi sportivi de talie internationala, Sensei Vladimir Iorga a vizitat de asemenea si baza sportiva Power Gym din Braila, acolo unde a asistat la antrenamentul efectuat de sportivii clubului brailean, sustinand de asemenea o conferinta de presa, atasata acestei postari.
Sensei Vladimir Iorga s-a declarat mai mult decat satisfacut de stadiul pregatirilor, declarandu-se un admirator atat al sportivilor romani cat si al modului strict de organizare impus de Federatia Romana de Karate Traditional. In continuare, Sensei Vladimir Iorga a declarat ca va face lobby-ul necesar in cadrul Federatiei Mondiale de Karate Fudokan ca īn urmatorii ani īn zona Braila-Galati sa se organizeze Congresul Mondial al karate-ului, dar si un Campionat Mondial īn Romānia. Tara noastra are sportivi foarte bine pregatiti, printre cei mai buni din lume,a continuat Sensei Iorga, recunoscand ca in top 3-ul sportivilor preferati din cei 55 de ani de activitate se afla si un sportiv roman, Cornel Musat.
In urma Finalei Campionatului National de Karate Traditional pentru Copii I-IV ce a avut loc in perioada 11 - 13 Aprilie 2014, la Braila, in organizarea Martial Budoa Braila - Sensei Florica Pricob si Sensei Musat Cornel, s-au stabilit, in urma rezultatelor, si participantii la Cupa Europeana pentru Copii ce va avea loc in perioada 29 Mai - 01 Iunie, la Galati, impreuna cu Campionatul European de Karate Fudokan, editia a XXIII-a.
- Rezultate Finala Campionatului National de Karate pentru Copii I - IV
- Calificati la Cupa Europeana pentru Copii
In perioada 9-11 Mai 2014, va avea loc la Complexul Olimpic din Izvorani Finala Campionatului National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori.